Barbecue Arrangement

Tour & Barbecue is één van de populairste arrangementen van Solexverhuur Woudenberg. En terecht, want het combineert een gezellige activiteit met een heerlijke barbecue. Hoe ziet dit arrangement er precies uit? Eerst maakt u een Solex-tour van ongeveer 2,5 uur. Bij terugkomst staat de panbarbecue al te gloeien. Onze vakslager heeft de lekkerste specialiteiten voor u klaargezet: 

Pakket A

  • Kipsaté (zonder stokjes), hamburger, gemarineerde schouderkarbonade en kalkoenfiletschnitzel (in totaal ruim 400 gram vlees pp!)
  • Royaal gegarneerde ambachtelijke rundvleessalade en kartoffelsalade
  • Vers afgebakken stokbrood met fijne kruidenboter
  • Sauzengarnituur met mayonaise, satésaus, knoflooksaus en cocktail-cognacsaus

De prijs voor dit all-in arrangement: € 62,50 euro per persoon. Dit is dus inclusief Solex rijden, barbecue, alle drankjes (geen buitenlands gedistilleerd) en boerenijs toe! De barbecue met ijs toe duurt 2,5 uur!

Pakket B

Nog meer verwennerij of heeft uw groep stevige trek? Boek dan Pakket B. Dat krijgt u alles uit pakket A maar ook een biefstukspies en scampispies. De meerprijs bedraagt € 5,00, u betaalt dus € 67,50.

Actueel

Staphorster variant op de Solex!

Dat maken we niet iedere dag mee: dames in klederdracht op de Solex. Maar recent hebben vier in authentieke Staphorster dracht gestoken dames een tour gereden door de omgeving van Woudenberg. Dat is niet onopgemerkt gebleven, we kregen van heel veel mensen reacties!


Nieuw: teambuilding op de Solex!

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!
 


Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Steeds meer bedrijfsuitjes op de Solex

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes op de Solex toe bij Solexverhuur Woudenberg. En dat is geen wonder, want juist het touren op de Solex is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega's die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de Plusarrangementen van Solexverhuur Woudenberg bij uitstek geschikt voor een bedrijven en afdelingen. Belangrijk: reserveer tijdig, zeker als u met een wat grotere groep wilt toeren of bijzondere wensen heeft.


Meer nieuws? Klik hier!