Barbecue Arrangement

Tour & Barbecue is één van de populairste arrangementen van Solexverhuur Woudenberg. En terecht, want het combineert een gezellige activiteit met een heerlijke barbecue. Hoe ziet dit arrangement er precies uit? Eerst maakt u een Solex-tour van ongeveer 2,5 uur. Bij terugkomst staat de panbarbecue al te gloeien. Onze vakslager heeft de lekkerste specialiteiten voor u klaargezet: 

Pakket A

  • Kipsaté (zonder stokjes), hamburger, gemarineerde schouderkarbonade en kalkoenfiletschnitzel (in totaal ruim 400 gram vlees pp!)
  • Royaal gegarneerde ambachtelijke rundvleessalade en kartoffelsalade
  • Vers afgebakken stokbrood met fijne kruidenboter
  • Sauzengarnituur met mayonaise, satésaus, knoflooksaus en cocktail-cognacsaus

De prijs voor dit all-in arrangement: € 62,50 euro per persoon. Dit is dus inclusief Solex rijden, barbecue, alle drankjes (geen buitenlands gedistilleerd) en boerenijs toe! De barbecue met ijs toe duurt 2,5 uur!

Pakket B

Nog meer verwennerij of heeft uw groep stevige trek? Boek dan Pakket B. Dat krijgt u alles uit pakket A maar ook een biefstukspies en scampispies. De meerprijs bedraagt € 5,00, u betaalt dus € 67,50.

Actueel

Tour & Tien Jubileumtocht!

Solexverhuur Woudenberg bestaat tien jaar en dat vieren we de komende maanden met een Tour & Tien Jubileumtocht. Dit is een Solextour met een verrassend spelelement en geschikt voor groepen vanaf 12 personen. Voor de start wordt de groep in teams verdeeld die met elkaar een sportieve strijd aangaan. Ze krijgen een filmische opdracht mee, moeten een zeer kwetsbaar product veilig vervoeren en bij terugkomst wachten er twee spellen. Creativiteit, alertheid en teamwork zijn de ingrediënten om de Tour & Tien Jubileumtocht winnend af te sluiten. Plezier en lachsalvo’s gegarandeerd!


Nieuw: teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!
 


Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Meer nieuws? Klik hier!