Info & reserveren

U wilt meer informatie of een Solextour reserveren? Neem dan tijdig contact met ons op! Ook als u bijzondere wensen heeft of een maatwerk arrangement zoekt zijn we u graag van dienst.

Solexverhuur Woudenberg, Zeisterweg 53, 3931 ME Woudenberg, Telefoon: 06 22040010.

U kunt ook een informatie- of reserveringsverzoek mailen. Let op: dit is een verzoek, geen boeking. Als wij uw reservering kunnen plaatsen ontvangt u altijd een bevestiging!

 
Actueel

Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Steeds meer bedrijfsuitjes op de Solex

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes op de Solex toe bij Solexverhuur Woudenberg. En dat is geen wonder, want juist het touren op de Solex is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega's die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de Plusarrangementen van Solexverhuur Woudenberg bij uitstek geschikt voor een bedrijven en afdelingen. Belangrijk: reserveer tijdig, zeker als u met een wat grotere groep wilt toeren of bijzondere wensen heeft.


Meer nieuws? Klik hier!