Nieuwsoverzicht

Staphorster variant op de Solex

Dat maken we niet iedere dag mee: dames in klederdracht op de Solex. Maar recent hebben vier in authentieke Staphorster dracht gestoken dames een tour gereden door de omgeving van Woudenberg. Dat is niet onopgemerkt gebleven, we kregen van heel veel mensen reacties!


Bruidspaar kiest Solex als vervoermiddel

Het Woudenbergse bruidspaar Wouter Hol en Alyanne Westerveen heeft bijzonder vervoer ingezet voor verplaatsing van de daggasten. Met onze nostalgische Solex-brommers reed men vanuit Woudenberg naar de kerk van Maarsbergen om via een fraaie rit door het buitengebied weer in Woudenberg terug te keren. Het droge weer zorgde er mede voor dat de gasten zich prima vermaakten onderweg. 


Intocht Sinterklaas op een Solex

Sinterklaas en zijn Pietenkorps kozen dit jaar in Zeist niet voor vervoer met schimmel of stoomboot, maar stapten op de Solex. Solexverhuur Woudenberg zorgde ervoor dat zowel Sint als Pieten een bezoek konden brengen aan Youké Kinabu.


Slowaken op de Solex!

Niet alleen Nederlanders rijden een tour op de Solex, ook toeristen maken graag een rit op het unieke brommertje. Zo ging een groep Slowaken - samen met Nederlandse vrienden - met de tweewieler de Hollandse bossen en weiden door.


Grootste Solextour, zie ze rijden in deze video!


Nieuw Solexseizoen gestart!

In de tweede helft van maart is het Solexseizoen gestart. Hoewel de temperaturen nog aan de frisse kant waren, stapten enkele tientallen enthousiaste deelnemers op de Solex! Zij reden door de landelijke omgeving van Woudenberg. Aan de foto is te zien dat de stemming er goed in zat!


Solexverhuur Woudenberg in uitzending RTV Utrecht

Solexverhuur Woudenberg was onlangs te zien op de regionale zender RTV Utrecht. In het programma 'Welcome to Youtrecht' reden buitenlandse toeristen op onze Solexen. 


Solextocht in oranje sfeer

Solexverhuur Woudenberg organiseerde op Koninginnedag een Oranjetocht. Deelnemers werden verwelkomd met oranjegebak, reden in oranje uitdossing en kregen na afloop oranjebitter of een ander oranje drankje geserveerd. Een geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is!


Bruidspaar kiest Solex op trouwdag

Het bruidspaar Hinse Gerritsen en Rozemarijn van Drie koos voor hun trouwdag op vrijdag wel een heel bijzonder vervoermiddel voor de gasten. Zij legden de afstand van Hoevelaken naar het gemeentehuis van Nijkerk af met klassieke Solex brommers. Zelf nam het bruidspaar plaats in een tuktuk. Ook de terugreis, van Nijkerk naar de kerk in Hoevelaken, werd gereden met de nostalgische jaren ’60 brommertjes van Solexverhuur Woudenberg! 


 

Actueel

Tour & Tien Jubileumtocht!

Solexverhuur Woudenberg bestaat tien jaar en dat vieren we de komende maanden met een Tour & Tien Jubileumtocht. Dit is een Solextour met een verrassend spelelement en geschikt voor groepen vanaf 12 personen. Voor de start wordt de groep in teams verdeeld die met elkaar een sportieve strijd aangaan. Ze krijgen een filmische opdracht mee, moeten een zeer kwetsbaar product veilig vervoeren en bij terugkomst wachten er twee spellen. Creativiteit, alertheid en teamwork zijn de ingrediënten om de Tour & Tien Jubileumtocht winnend af te sluiten. Plezier en lachsalvo’s gegarandeerd!


Nieuw: teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!
 


Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Meer nieuws? Klik hier!