Nieuwsoverzicht

Bruidspaar kiest Solex als vervoermiddel

Het Woudenbergse bruidspaar Wouter Hol en Alyanne Westerveen heeft bijzonder vervoer ingezet voor verplaatsing van de daggasten. Met onze nostalgische Solex-brommers reed men vanuit Woudenberg naar de kerk van Maarsbergen om via een fraaie rit door het buitengebied weer in Woudenberg terug te keren. Het droge weer zorgde er mede voor dat de gasten zich prima vermaakten onderweg. 


Intocht Sinterklaas op een Solex

Sinterklaas en zijn Pietenkorps kozen dit jaar in Zeist niet voor vervoer met schimmel of stoomboot, maar stapten op de Solex. Solexverhuur Woudenberg zorgde ervoor dat zowel Sint als Pieten een bezoek konden brengen aan Youké Kinabu.


Slowaken op de Solex!

Niet alleen Nederlanders rijden een tour op de Solex, ook toeristen maken graag een rit op het unieke brommertje. Zo ging een groep Slowaken - samen met Nederlandse vrienden - met de tweewieler de Hollandse bossen en weiden door.


Grootste Solextour, zie ze rijden in deze video!


Nieuw Solexseizoen gestart!

In de tweede helft van maart is het Solexseizoen gestart. Hoewel de temperaturen nog aan de frisse kant waren, stapten enkele tientallen enthousiaste deelnemers op de Solex! Zij reden door de landelijke omgeving van Woudenberg. Aan de foto is te zien dat de stemming er goed in zat!


Solexverhuur Woudenberg in uitzending RTV Utrecht

Solexverhuur Woudenberg was onlangs te zien op de regionale zender RTV Utrecht. In het programma 'Welcome to Youtrecht' reden buitenlandse toeristen op onze Solexen. 


Solextocht in oranje sfeer

Solexverhuur Woudenberg organiseerde op Koninginnedag een Oranjetocht. Deelnemers werden verwelkomd met oranjegebak, reden in oranje uitdossing en kregen na afloop oranjebitter of een ander oranje drankje geserveerd. Een geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is!


Bruidspaar kiest Solex op trouwdag

Het bruidspaar Hinse Gerritsen en Rozemarijn van Drie koos voor hun trouwdag op vrijdag wel een heel bijzonder vervoermiddel voor de gasten. Zij legden de afstand van Hoevelaken naar het gemeentehuis van Nijkerk af met klassieke Solex brommers. Zelf nam het bruidspaar plaats in een tuktuk. Ook de terugreis, van Nijkerk naar de kerk in Hoevelaken, werd gereden met de nostalgische jaren ’60 brommertjes van Solexverhuur Woudenberg! 


 

Actueel

Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Steeds meer bedrijfsuitjes op de Solex

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes op de Solex toe bij Solexverhuur Woudenberg. En dat is geen wonder, want juist het touren op de Solex is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega's die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de Plusarrangementen van Solexverhuur Woudenberg bij uitstek geschikt voor een bedrijven en afdelingen. Belangrijk: reserveer tijdig, zeker als u met een wat grotere groep wilt toeren of bijzondere wensen heeft.


Meer nieuws? Klik hier!