Plusarrangementen

Wie meer wil dan alleen touren op de Solex kiest één van onze negen plusarrangementen. Belangrijk: reserveer tijdig via  06 22040010 of vul een boekingsverzoek in.


1. Tour & Barbecue

Eerst verkent u de landelijke omgeving, bij terugkeer staat er een heerlijke barbecue voor u klaar. Verzorgd door een vakslager die weet wat lekker is... Klik hier voor meer info! 


2. Tour & Weistaar

Eerst een uur op de Solex, dan een 1,5 uur durend verwenarrangement bij partyboerderij De Weistaar met drie drankjes naar keuze en een keur aan mini-lekkernijen: carpaccio, meloen met ham, broodjes zalm, harde worst... Plus een plateau met warme hapjes zoals bitterballen, mini-loempia's, gehaktballetjes en stukjes kip!


3. Tour & Picknick

Bij vertrek krijgt u niet alleen een mooie route mee, maar ook een gevulde picknickmand! Natuurlijk vertellen we waar de beste picnickplek is...


4. Tour & Lunch

Eerst lekker toeren op de Solex, dan aanschuiven in onze ontvangstruimte voor een feestelijk aangeklede lunch. Als dat geen verwennerij is! Klik hier voor meer info. 


5. Tour & Team

Communicatie binnen uw team en afdeling eens aanpakken via een creatieve sessie? Kies voor Tour & Team! Onder leiding van een professionele, ervaren trainer gaat u aan de slag om de teamrollen (Belkin) in beeld te krijgen. Om vervolgens in groepen van ongeveer vijf personen via diverse opdrachten de onderlinge samenwerking te verbeteren. Natuurlijk is een tour (met opdrachten) onderdeel van het arrangement. Business & Pleasure! Klik hier


6. Tour & Boer

Toeren op de Solex en onderweg een bezoek brengen aan een boerderij. natuurlijk met een kijkje achter de schermen van de moderne veehouderij.


7. Tour & High Tea

Eerst een gezellige tour met de Solex, dan uitgebreid High Tea-en bij een theeschenkerij in Woudenberg. Ook leuk voor families!


8. Tour & Pannenkoek

Lekker Solexen en na afloop bij pannenkoekrestaurant Bergzicht aanschuiven voor een heerlijk belegde pannenkoek! Dat is ons Tour plus Pannenkoek arrangement. De kosten? 42,50 euro per persoon en dat is inclusief Solex-tour, pannenkoek met 3 ingrediënten naar keuze en een glaasje wijn, bier of fris.


9. Tour & Kleur

Eerst lekker op de Solex touren en dan een kleurenworkshop volgen... dat is een aantrekkelijke combinatie. Tijdens de workshop van kleuradviseuse Carolien Luitjes ontdek je welke kleuren bij jou passen!


Heeft u een ander programma in gedachten of wilt u uw Solex-toer combineren met een andere activiteit. We overleggen graag met u!

Actueel

Teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!
 


Eerste tour van 2018 gereden

Toegegeven, het was aan de frisse kant, maar dat kon dit gezelschap niet deren. Zij reden in januari 2018 de eerste Solextour van het nieuwe seizoen. De dames vierden zo de 50e verjaardag van één van hen. Inmiddels stromen de boekingen voor 2018 dagelijks binnen, dus heeft u plannen voor een gezellige Solextocht in 2018... wacht niet te lang met reserveren.


Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Steeds meer bedrijfsuitjes op de Solex

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes op de Solex toe bij Solexverhuur Woudenberg. En dat is geen wonder, want juist het touren op de Solex is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega's die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de Plusarrangementen van Solexverhuur Woudenberg bij uitstek geschikt voor een bedrijven en afdelingen. Belangrijk: reserveer tijdig, zeker als u met een wat grotere groep wilt toeren of bijzondere wensen heeft.


Meer nieuws? Klik hier!