Plusarrangementen

Wie meer wil dan alleen touren op de Solex of de e-chopper kiest één van onze plusarrangementen. Belangrijk: reserveer tijdig via  06 22040010 of vul een boekingsverzoek in.


1. Tour & Barbecue

Eerst verkent u de landelijke omgeving, bij terugkeer staat er een heerlijke barbecue voor u klaar. Verzorgd door een vakslager die weet wat lekker is... Klik hier voor meer info! Vanaf 10 personen.


2. Tour & Weistaar

Eerst een uur op de Solex of e-chopper, dan een 1,5 uur durend verwenarrangement bij partyboerderij De Weistaar met drie drankjes naar keuze en een keur aan mini-lekkernijen: carpaccio, meloen met ham, broodjes zalm, harde worst... Plus een plateau met warme hapjes zoals bitterballen, mini-loempia's, gehaktballetjes en stukjes kip! Aansluitend rijdt u nog een uurtje op de Solex of e-chopper.


3. Tour & Picknick

Bij vertrek krijgt u niet alleen een mooie route mee, maar ook een gevulde picknickmand! Natuurlijk vertellen we waar de beste picnickplek is.


4. Tour & Lunch

Eerst lekker toeren op de Solex of e-chopper, dan aanschuiven in onze ontvangstruimte voor een feestelijk aangeklede lunch. Als dat geen verwennerij is! Klik hier voor meer info. 


5. Tour & Team

Teambuilding op Solex of e-chopper. Onder leiding van een professionele, ervaren trainer gaat u aan de slag om de teamrollen (Belkin) in beeld te krijgen. Om vervolgens in groepen van ongeveer vijf personen via diverse opdrachten de onderlinge samenwerking te verbeteren. Natuurlijk is een tourrit (met opdrachten) onderdeel van het arrangement. Business & Pleasure! Klik hier


6. Tour & High Tea

Eerst een gezellige tour met de Solex of e-chopper, dan uitgebreid High Tea-en bij een theeschenkerij in Woudenberg. Ook leuk voor families!


7. Tour & Pannenkoek

Lekker Solexen of chopperen en na afloop bij pannenkoekrestaurant Bergzicht aanschuiven voor een heerlijk belegde pannenkoek! Dat is ons Tour & Pannenkoek arrangement. De kosten? 42,50 euro per persoon en dat is inclusief tourrit, pannenkoek met 3 ingrediënten naar keuze en een glaasje wijn, bier of fris.


8. Tour, Borrel & Bite

Een mooie rit op de Solex of e-chopper en na afloop napraten met een hapje en drankje: dat is ons Tour, Borrel & Bite arrangement. Voor de 2,5 uur durende rit krijgt u koffie en thee met onze beroemde boerencake. Na terugkeer staat er een rijkgevulde kaasplank klaar vol harde en zachte kazen, gedroogde worst, stokbrood met kruidenboter, noten en fruit. Alle deelnemers krijgen twee consumpties: keuze uit bier, wijn of een glaasje fris of vruchtensap.


9. Tour & Chinees

Eerst frisse lucht opsnuiven in de bossen en weiden van Midden-Nederland en na afloop genieten van een royaal Chinees-Indisch buffet. Voorgerechtjes, hoofdgerechten, drankjes en ijs toe: dat wordt heerlijk genieten. Klik hier voor meer info! Vanaf 15 personen.


Direct een boekingsverzoek mailen? KLIK HIER!


Heeft u een ander programma in gedachten of wilt u uw Solex- of e-chopper toer combineren met een andere activiteit. We overleggen graag met u!

Actueel

Nu ook e-choppers!

Solexverhuur Woudenberg verhuurt in het komende seizoen naast de nostalgische Franse Solex-brommertjes ook supermoderne Spyder e-choppers. Roel en Coby van de Lagemaat hebben bij importeur Spyder Wheelz twintig exemplaren besteld die medio maart binnenkomen. “Het rijden op een e-chopper is qua snelheid en gemak vergelijkbaar met de Solexen en ook bij deze choppers is het dragen van een helm niet nodig. Het is een ideale manier om te genieten van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei”, vertelt Roel van de Lagemaat van het in Woudenberg gevestigde bedrijf. “Combiverhuur van e-choppers en Solexen is ook mogelijk omdat ze ongeveer even snel rijden”.

Waar de Solex vooral nostalgische gevoelens oproept, heeft de e-chopper een modern en stoer karakter. De ‘bike’ maakt gebruik van een stille elektromotor die een maximale snelheid van maximaal 25 km per uur geeft. Kenmerkend voor de e-chopper is het hoge stuur en de comfortabele ‘zit’: geen zadel maar een ‘seat’. Voor een nog meer ontspannen gevoel is er voor de voeten een treeplank. “We hebben er zelf op gereden en je toert er heel makkelijk mee weg. Instructie is bijna niet nodig”, zegt Coby van de Lagemaat, die niet kan kiezen wat leuker is: de Solex of de e-chopper. “Ze hebben allebei hun charmante kanten.”

In trek
De aanschaf van e-choppers is een stap naar een uitbreiding van het programma van Solexverhuur Woudenberg. Wat ruim tien jaar geleden bescheiden begon met enkele Solexen en steps, is stap voor stap uitgebreid. “We krijgen ieder jaar meer gasten en de belangstelling van zowel families, vriendengroepen als bedrijven neemt alleen maar toe. Die willen we nu met de e-choppers meer mogelijkheden bieden”, aldus Coby van de Lagemaat. Daarbij is de omgeving van Woudenberg ook steeds sterker in trek bij mensen vanuit heel Nederland. “Met onze Solexen en straks e-choppers kan men de bossen en landerijen ontdekken. Maar met de piramide, het Henschotermeer en horecavoorzieningen hebben we meer in huis dan we onszelf soms realiseren. Daarom werken we graag samen met andere ondernemers in Woudenberg en omgeving.”


Nieuw: teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!


Meer nieuws? Klik hier!