Prijzen

Zondag gesloten

Solex of e-chopper rijden

Maandag t/m zaterdag


Tot 10 personen (zonder begeleiding)

Solex- of e-chopper arrangement  2,5 uur:  € 32,50 p.p. (ongeveer 35 km)

Eventueel afwijkende aantallen uren zijn op aanvraag mogelijk. Deze tour is inclusief:

  • Koffie of thee met cake (bij aankomst)
  • Uitleg over het rijden met een Solex
  • Een routebeschrijving
  • Hulpservice bij pech onderweg

Vanaf 10 personen (met begeleiding)

Solex- of e-chopper arrangement 2,5 uur:  € 32,50 p.p. (ongeveer 35 km)

Deze begeleide toer is inclusief:

  • Koffie of thee met cake (bij aankomst)
  • Uitleg over het rijden met een Solex
  • Begeleiding van een ervaren Solexbegeleider
  • Hulpservice bij pech onderweg

Onze Plusarrangementen


1. Tour & Barbecue

Dit arrangement is zo populair en uitgebreid, dat we er een speciale pagina voor hebben: KLIK HIER!


2. Tour & Weistaar (vanaf 4 personen)

Bij partyboerderij De Weistaar wordt u 1,5 uur verwend met: drie drankjes naar keuze en hapjes zoals mini-carpaccio, mini broodje zalm, meloen met schinkenham en Italiaanse harde worst met roomkaas. En een plateau met warme hapjes: gepaneerde stukjes kip, gehaktballetjes, bitterballen en mini loempia's.

Kosten: € 49,50 p.p., Tijdsduur: ongeveer 4 uur


3. Tour & Picknick

2 belegde broodjes, 1 krentenbol, 1 jus d’orange, 1 stuks fruit, 1 mueslireep

Kosten: € 42,50 p.p., Tijdsduur: ongeveer 3 uur


4. Tour & Lunch (vanaf 10 personen)

Huisgemaakte soep, luxe rijkbelegde broodjes, koffie/thee en melk, Jus d’orange, Fruit

Kosten: € 47,00 p.p., Tijdsduur: ongeveer 4 uur


5. Tour & Team 

KLIK HIER voor meer informatie.


6. Tour & High Tea (vanaf 2 personen) 

Etagère vol sandwiches, taart, hartige en zoete hapjes, Diverse geurige theesoorten

Kosten: € 52,50 p.p., Tijdsduur: ongeveer 5 uur 


7. Tour & Pannenkoek

Pannenkoek (bij pannenkoekenhuis Bergzicht) met 3 ingrediënten naar keuze en een glaasje wijn, bier of fris.

Kosten: € 42,50 p.p., Tijdsduur: ongeveer 4 uur


8. Tour, Borrel & Bite (vanaf 10 personen)

Twee consumpties per persoon (bier, wijn, frisdrank) plus een kaasplank vol harde en zachte kazen, gedroogde worst, stokbrood met kruidenboter, fruit en noten.

Kosten: € 47,50 p.p., Tijdsduur: ongeveer 4 uur. 


9. Tour & Chinees

Na uw Solex- of e-chopper tour staat er een royaal Chinees-Indisch buffet voor u klaar. KLIK HIER! voor een beschrijving van dit buffet!

Kosten: € 62,50 p.p., Tijdsduur: ongeveer 5 uur


Direct een boekingsverzoek mailen? KLIK HIER!


Vanaf 10 personen is begeleiding verplicht. U kunt tot 2 dagen voor de gereserveerde datum het aantal personen nog wijzigen, daarna is wijziging niet meer mogelijk.

Met de Solexen en e-choppers van Solexverhuur Woudenberg moet vanzelfsprekend voorzichtig worden omgesprongen. Lees daarom onze algemene voorwaarden  goed door voor u op pad gaat. Solexen kunnen weleens een druppeltje olie lekken. Trek dus niet uw mooiste kleren en schoenen aan! Klik voor onze algemene voorwaarden.

 
Actueel

Nu ook e-choppers!

Solexverhuur Woudenberg verhuurt in het komende seizoen naast de nostalgische Franse Solex-brommertjes ook supermoderne Spyder e-choppers. Roel en Coby van de Lagemaat hebben bij importeur Spyder Wheelz twintig exemplaren besteld die medio maart binnenkomen. “Het rijden op een e-chopper is qua snelheid en gemak vergelijkbaar met de Solexen en ook bij deze choppers is het dragen van een helm niet nodig. Het is een ideale manier om te genieten van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei”, vertelt Roel van de Lagemaat van het in Woudenberg gevestigde bedrijf. “Combiverhuur van e-choppers en Solexen is ook mogelijk omdat ze ongeveer even snel rijden”.

Waar de Solex vooral nostalgische gevoelens oproept, heeft de e-chopper een modern en stoer karakter. De ‘bike’ maakt gebruik van een stille elektromotor die een maximale snelheid van maximaal 25 km per uur geeft. Kenmerkend voor de e-chopper is het hoge stuur en de comfortabele ‘zit’: geen zadel maar een ‘seat’. Voor een nog meer ontspannen gevoel is er voor de voeten een treeplank. “We hebben er zelf op gereden en je toert er heel makkelijk mee weg. Instructie is bijna niet nodig”, zegt Coby van de Lagemaat, die niet kan kiezen wat leuker is: de Solex of de e-chopper. “Ze hebben allebei hun charmante kanten.”

In trek
De aanschaf van e-choppers is een stap naar een uitbreiding van het programma van Solexverhuur Woudenberg. Wat ruim tien jaar geleden bescheiden begon met enkele Solexen en steps, is stap voor stap uitgebreid. “We krijgen ieder jaar meer gasten en de belangstelling van zowel families, vriendengroepen als bedrijven neemt alleen maar toe. Die willen we nu met de e-choppers meer mogelijkheden bieden”, aldus Coby van de Lagemaat. Daarbij is de omgeving van Woudenberg ook steeds sterker in trek bij mensen vanuit heel Nederland. “Met onze Solexen en straks e-choppers kan men de bossen en landerijen ontdekken. Maar met de piramide, het Henschotermeer en horecavoorzieningen hebben we meer in huis dan we onszelf soms realiseren. Daarom werken we graag samen met andere ondernemers in Woudenberg en omgeving.”


Nieuw: teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!


Meer nieuws? Klik hier!