Solexverhuur

Wie herinnert ‘m niet, de Solex! De vernuftige fiets met hulpmotor was razend populair in de jaren zestig van de vorige eeuw. Daarna werd het slimme brommertje massaal afgedankt door zijn eigenaren. Gelukkig zijn er tientallen Solexen gered van de slopershamer. En die zijn nu te huur voor het maken van een toertocht. Waar? Bij Solexverhuur Woudenberg!

Uw Solextour begint met de instructie en een kopje koffie of thee met boerencake in onze sfeervolle ontvangstruimte. Dit is bij de prijs inbegrepen, net als een volle tank benzine en een duidelijke routebeschrijving. Om met onze Solexen te rijden dient u minimaal 18 jaar te zijn.

Vanaf de thuisbasis van Solexverhuur Woudenberg - aan de Zeisterweg 53 - bent u al helemaal ‘buiten’. U krijgt eerst een korte instructie en vervolgens gaat u op pad met één van de prachtige routes bij de hand. Die brengen u naar de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt richting Doorn en Langbroek rijden met zijn karakteristieke buitens. Of kennismaken met de prachtige agrarische gebieden rond Woudenberg en Scherpenzeel. Als u één van de plusarrangementen boekt, wordt uw ‘tour’ nog leuker!

Handig: Solexverhuur Woudenberg heeft natuurlijk een hulpservice bij pech onderweg. Maar die hoeft gelukkig niet vaak op pad, want we onderhouden alle Solexen met zorg in onze eigen werkplaats.

Lees voor u boekt ook onze algemene voorwaarden.

 
Actueel

Teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!
 


Eerste tour van 2018 gereden

Toegegeven, het was aan de frisse kant, maar dat kon dit gezelschap niet deren. Zij reden in januari 2018 de eerste Solextour van het nieuwe seizoen. De dames vierden zo de 50e verjaardag van één van hen. Inmiddels stromen de boekingen voor 2018 dagelijks binnen, dus heeft u plannen voor een gezellige Solextocht in 2018... wacht niet te lang met reserveren.


Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Steeds meer bedrijfsuitjes op de Solex

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes op de Solex toe bij Solexverhuur Woudenberg. En dat is geen wonder, want juist het touren op de Solex is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega's die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de Plusarrangementen van Solexverhuur Woudenberg bij uitstek geschikt voor een bedrijven en afdelingen. Belangrijk: reserveer tijdig, zeker als u met een wat grotere groep wilt toeren of bijzondere wensen heeft.


Meer nieuws? Klik hier!