Teambuilding op de Solex

Vergeet de heisessie en het sportieve outdoor teamuitje in de natuur. Solexverhuur Woudenberg combineert Business & Pleasure in het Tour & Team arrangement. Onder leiding van een professionele, ervaren trainer (Paul Hoogers, Games4Teams) gaat uw team in groepjes van vijf aan de slag. Het programma is uitgesproken creatief en interactief en de ingenieuze Solex-motor speelt een bijzondere rol... 

Misschien herkent u de volgende vragen wel.

  • Hoe brengen we de samenwerking en communicatie in ons team in kaart?
  • Hoe zijn de rollen binnen onze afdeling verdeeld?
  • Staat iedereen in zijn of haar kracht?
  • Durven we elkaar feedback te geven?
  • Hoe gaan we om met moeilijk verstaanbaar gedrag en onvolledige informatie?

Allemaal vragen die gaan over uw afdeling of team. Wilt u de samenwerking en communicatie een boost geven, bespreekbaar maken of het omgaan met informatie kritisch onder de loep nemen? Boek dan het Tour & Team arrangement. Onder de vakkundige leiding van een ervaren teamcoach gaat u voor en na de toertocht aan de slag met een aantal vraagstukken, uitdagingen, opdrachten en instructies.  

De opbouw van het programma is natuurlijk in onderling overleg af te stemmen. De Teamcoach neemt altijd vooraf contact met u op om specifieke wensen te bespreken. De opbrengst? Uw team heeft een leuke ochtend of middag, gaat naar huis met nieuwe inzichten én individuele rapporten van medewerkers. 

Kosten: Bij 10 deelnemers bedragen de kosten € 785,00, exclusief BTW. Per extra deelnemer is er een toeslag van € 45,00 per persoon.

Dit bedrag is all-in. Natuurlijk is maatwerk mogelijk. Een lunch of barbecue toevoegen aan de Tour & Team sessie? Kan!

Team & Tour is bij uitstek geschikt in de voorweek en wordt meestal op maandag en dinsdag geboekt. Dan is uw team nog fris en zijn de meeste mensen beschikbaar. In tegenstelling tot sportieve sessies vergt de Tour & Team sessie weinig fysieke inspanning. Handig, want zo kan meestal het hele team meedoen!

Actueel

Tour & Tien Jubileumtocht!

Solexverhuur Woudenberg bestaat tien jaar en dat vieren we de komende maanden met een Tour & Tien Jubileumtocht. Dit is een Solextour met een verrassend spelelement en geschikt voor groepen vanaf 12 personen. Voor de start wordt de groep in teams verdeeld die met elkaar een sportieve strijd aangaan. Ze krijgen een filmische opdracht mee, moeten een zeer kwetsbaar product veilig vervoeren en bij terugkomst wachten er twee spellen. Creativiteit, alertheid en teamwork zijn de ingrediënten om de Tour & Tien Jubileumtocht winnend af te sluiten. Plezier en lachsalvo’s gegarandeerd!


Nieuw: teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!
 


Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Meer nieuws? Klik hier!