Teambuilding op de Solex

Vergeet de heisessie en het sportieve outdoor teamuitje in de natuur. Solexverhuur Woudenberg combineert Business & Pleasure in het Tour & Team arrangement. Onder leiding van een professionele, ervaren trainer (Paul Hoogers, Games4Teams) gaat uw team in groepjes van vijf aan de slag. Het programma is uitgesproken creatief en interactief en de ingenieuze Solex-motor speelt een bijzondere rol... 

Misschien herkent u de volgende vragen wel.

  • Hoe brengen we de samenwerking en communicatie in ons team in kaart?
  • Hoe zijn de rollen binnen onze afdeling verdeeld?
  • Staat iedereen in zijn of haar kracht?
  • Durven we elkaar feedback te geven?
  • Hoe gaan we om met moeilijk verstaanbaar gedrag en onvolledige informatie?

Allemaal vragen die gaan over uw afdeling of team. Wilt u de samenwerking en communicatie een boost geven, bespreekbaar maken of het omgaan met informatie kritisch onder de loep nemen? Boek dan het Tour & Team arrangement. Onder de vakkundige leiding van een ervaren teamcoach gaat u voor en na de toertocht aan de slag met een aantal vraagstukken, uitdagingen, opdrachten en instructies.  

De opbouw van het programma is natuurlijk in onderling overleg af te stemmen. De Teamcoach neemt altijd vooraf contact met u op om specifieke wensen te bespreken. De opbrengst? Uw team heeft een leuke ochtend of middag, gaat naar huis met nieuwe inzichten én individuele rapporten van medewerkers. 

Kosten: Bij 10 deelnemers bedragen de kosten € 785,00, exclusief BTW. Per extra deelnemer is er een toeslag van € 45,00 per persoon.

Dit bedrag is all-in. Natuurlijk is maatwerk mogelijk. Een lunch of barbecue toevoegen aan de Tour & Team sessie? Kan!

Team & Tour is bij uitstek geschikt in de voorweek en wordt meestal op maandag en dinsdag geboekt. Dan is uw team nog fris en zijn de meeste mensen beschikbaar. In tegenstelling tot sportieve sessies vergt de Tour & Team sessie weinig fysieke inspanning. Handig, want zo kan meestal het hele team meedoen!

Actueel

Nu ook e-choppers!

Solexverhuur Woudenberg verhuurt in het komende seizoen naast de nostalgische Franse Solex-brommertjes ook supermoderne Spyder e-choppers. Roel en Coby van de Lagemaat hebben bij importeur Spyder Wheelz twintig exemplaren besteld die medio maart binnenkomen. “Het rijden op een e-chopper is qua snelheid en gemak vergelijkbaar met de Solexen en ook bij deze choppers is het dragen van een helm niet nodig. Het is een ideale manier om te genieten van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei”, vertelt Roel van de Lagemaat van het in Woudenberg gevestigde bedrijf. “Combiverhuur van e-choppers en Solexen is ook mogelijk omdat ze ongeveer even snel rijden”.

Waar de Solex vooral nostalgische gevoelens oproept, heeft de e-chopper een modern en stoer karakter. De ‘bike’ maakt gebruik van een stille elektromotor die een maximale snelheid van maximaal 25 km per uur geeft. Kenmerkend voor de e-chopper is het hoge stuur en de comfortabele ‘zit’: geen zadel maar een ‘seat’. Voor een nog meer ontspannen gevoel is er voor de voeten een treeplank. “We hebben er zelf op gereden en je toert er heel makkelijk mee weg. Instructie is bijna niet nodig”, zegt Coby van de Lagemaat, die niet kan kiezen wat leuker is: de Solex of de e-chopper. “Ze hebben allebei hun charmante kanten.”

In trek
De aanschaf van e-choppers is een stap naar een uitbreiding van het programma van Solexverhuur Woudenberg. Wat ruim tien jaar geleden bescheiden begon met enkele Solexen en steps, is stap voor stap uitgebreid. “We krijgen ieder jaar meer gasten en de belangstelling van zowel families, vriendengroepen als bedrijven neemt alleen maar toe. Die willen we nu met de e-choppers meer mogelijkheden bieden”, aldus Coby van de Lagemaat. Daarbij is de omgeving van Woudenberg ook steeds sterker in trek bij mensen vanuit heel Nederland. “Met onze Solexen en straks e-choppers kan men de bossen en landerijen ontdekken. Maar met de piramide, het Henschotermeer en horecavoorzieningen hebben we meer in huis dan we onszelf soms realiseren. Daarom werken we graag samen met andere ondernemers in Woudenberg en omgeving.”


Nieuw: teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!


Meer nieuws? Klik hier!