Voor groepen

Zoekt u een uitje met een groep vanaf 10 personen? Dan biedt Solexverhuur Woudenberg u een aantrekkelijk groepsarrangement waarbij u op pad gaat met een ervaren begeleider. Deze geeft niet alleen uitleg, hij kent ook de mooiste plekjes om naar toe te rijden. Zo kost het vinden van de juiste route u geen tijd en heeft u nog meer plezier van uw Solex-toer. Natuurlijk is de begeleider ook technisch geschoold om eventuele mankementen te verhelpen. Handig!

Het groepsarrangement van Solexverhuur Woudenberg kent een prijs van 32,50 euro per persoon. U bent dan 2,5 uur onder de pannen en wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met cake (inbegrepen). Vervolgens krijgt u uitleg over het rijden met de Solex en gaat u met onze ervaren begeleider op pad.

Meer weten? Bel Solexverhuur Woudenberg via 06 22040010 of vul het informatieformulier in.

Actueel

Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Steeds meer bedrijfsuitjes op de Solex

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes op de Solex toe bij Solexverhuur Woudenberg. En dat is geen wonder, want juist het touren op de Solex is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega's die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de Plusarrangementen van Solexverhuur Woudenberg bij uitstek geschikt voor een bedrijven en afdelingen. Belangrijk: reserveer tijdig, zeker als u met een wat grotere groep wilt toeren of bijzondere wensen heeft.


Meer nieuws? Klik hier!