Voor groepen

Zoekt u een uitje met een groep vanaf 10 personen? Dan biedt Solexverhuur Woudenberg u een aantrekkelijk groepsarrangement waarbij u op pad gaat met een ervaren begeleider. Deze geeft niet alleen uitleg, hij kent ook de mooiste plekjes om naar toe te rijden. Zo kost het vinden van de juiste route u geen tijd en heeft u nog meer plezier van uw Solex-toer. Natuurlijk is de begeleider ook technisch geschoold om eventuele mankementen te verhelpen. Handig!

Het groepsarrangement van Solexverhuur Woudenberg kent een prijs van 32,50 euro per persoon. U bent dan 2,5 uur onder de pannen en wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met cake (inbegrepen). Vervolgens krijgt u uitleg over het rijden met de Solex en gaat u met onze ervaren begeleider op pad.

Tip voor organisaties: combineer teambuilding met een Solextour. 'Business en pleasure' inéén!

Meer weten? Bel Solexverhuur Woudenberg via 06 22040010 of vul het informatieformulier in.

Actueel

Tour & Tien Jubileumtocht!

Solexverhuur Woudenberg bestaat tien jaar en dat vieren we de komende maanden met een Tour & Tien Jubileumtocht. Dit is een Solextour met een verrassend spelelement en geschikt voor groepen vanaf 12 personen. Voor de start wordt de groep in teams verdeeld die met elkaar een sportieve strijd aangaan. Ze krijgen een filmische opdracht mee, moeten een zeer kwetsbaar product veilig vervoeren en bij terugkomst wachten er twee spellen. Creativiteit, alertheid en teamwork zijn de ingrediënten om de Tour & Tien Jubileumtocht winnend af te sluiten. Plezier en lachsalvo’s gegarandeerd!


Nieuw: teambuilding op de Solex

Solexverhuur Woudenberg introduceert een nieuw arrangement: Tour & Team. Onder leiding van een ervaren, professionele coach gaat uw team aan de slag met uitdagingen, opdrachten en vraagstukken. Deze staan allemaal in het teken van samenwerking en onderlinge communicatie. Natuurlijk is een Solextour onderdeel van het arrangement, maar deze is uitgebreid met een aantal opdrachten en instructies. Meer informatie? Klik hier!
 


Op de Solex naar de Grebbelinie

De Grebbelinie is een gebied waar veel Nederlandse historie is geschreven. Er is tussen Woudenberg en Scherpenzeel een interessant bezoekerscentrum mét de mogelijkheid om een rondleiding te maken, onder leiding van een ervaren gids. Omdat dit centrum met de Solex binnen een uur te bereiken is, kunt u een mooie combinatie maken met een historisch leuke Solextocht én een boeiende kennismaking met de Grebbelinie.


Meer nieuws? Klik hier!