Plusarrangementen

1. Tour & Barbecue

Eerst verkent u de landelijke omgeving, bij terugkeer staat er een heerlijke barbecue voor u klaar. Verzorgd door een vakslager die weet wat lekker is... Klik hier voor meer info! Vanaf 8 personen.

€ 65,50 p.p, uitgebreid € 70,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 5 uur


2. Tour & Weistaar

Eerst een uur op de Solex of e-chopper, dan een 1,5 uur durend verwenarrangement bij partyboerderij De Weistaar met drie drankjes naar keuze en een keur aan mini-lekkernijen: carpaccio, meloen met ham, broodjes zalm, harde worst... Plus een plateau met warme hapjes zoals bitterballen, mini-loempia's, gehaktballetjes en stukjes kip! Aansluitend rijdt u nog een uurtje op de Solex of e-chopper.

€ 52,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur


3. Tour & Picknick

Bij vertrek krijgt u niet alleen een mooie route mee, maar ook een gevulde picknickmand met per persoon twee rijbelegde broodjes, een fles jusje d'orange en fruit. Natuurlijk vertellen we waar de beste picnickplek is.

€ 45,00 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 3 uur


4. Tour & Lunch

Eerst lekker toeren op de Solex of e-chopper, dan aanschuiven in onze ontvangstruimte voor een feestelijk aangeklede lunch. Als dat geen verwennerij is! Klik hier voor meer info. 

€ 47,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur


5. Tour & Team

Teambuilding op Solex of e-chopper. Onder leiding van een professionele, ervaren trainer gaat u aan de slag om de teamrollen (Belbin) in beeld te krijgen. Om vervolgens in groepen van ongeveer vijf personen via diverse opdrachten de onderlinge samenwerking te verbeteren. Natuurlijk is een tourrit (met opdrachten) onderdeel van het arrangement. Business & Pleasure! Klik hier

6. Tour & High Tea

Eerst een gezellige tour met de Solex of e-chopper, dan uitgebreid High Tea-en bij de Weistaar of een theeschenkerij in Woudenberg. Ook leuk voor families!

€ 55,00 p.p | Tijdsduur: ongeveer 5 uur 


7. Tour & Pannenkoek

Lekker Solexen of chopperen en na afloop bij pannenkoekrestaurant Bergzicht aanschuiven voor een heerlijk belegde pannenkoek! Dat is ons Tour & Pannenkoek arrangement. De kosten? 45,00 euro per persoon en dat is inclusief tourrit, pannenkoek met 3 ingrediënten naar keuze en een glaasje wijn, bier of fris.

€ 45,00 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur


8. Tour, Borrel & Bite

Een mooie rit op de Solex of e-chopper en na afloop napraten met een hapje en drankje: dat is ons Tour, Borrel & Bite arrangement. Voor de 2,5 à 3 uur durende rit krijgt u koffie en thee met onze beroemde boerencake. Na terugkeer staat er een rijkgevulde kaasplank klaar vol harde en zachte kazen, gedroogde worst, stokbrood met kruidenboter, noten en fruit. Alle deelnemers krijgen twee consumpties: keuze uit bier, wijn of een glaasje fris of vruchtensap.

€ 48,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur. 


9. Tour & Chinees

Eerst frisse lucht opsnuiven in de bossen en weiden van Midden-Nederland en na afloop genieten van een royaal Chinees-Indisch buffet. Voorgerechtjes, hoofdgerechten, drankjes en ijs toe: dat wordt heerlijk genieten. Klik hier voor meer info! Vanaf 15 personen.

€ 63,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 5 uur


Direct een boekingsverzoek mailen? 

Klik hier