Teambuilding op Solex of e-Chopper

Vergeet de heisessie en het sportieve outdoor teamuitje in de natuur. Solexverhuur Woudenberg combineert Business & Pleasure in het Tour & Team arrangement. Onder leiding van een professionele, ervaren trainer (Paul Hoogers, Games4Teams) gaat uw team in groepjes van vijf aan de slag. Het programma is uitgesproken creatief en interactief en de ingenieuze Solex-motor speelt een bijzondere rol... 

Misschien herkent u de volgende vragen wel.

  • Hoe brengen we de samenwerking en communicatie in ons team in kaart?

  • Hoe zijn de rollen binnen onze afdeling verdeeld?

  • Staat iedereen in zijn of haar kracht?

  • Durven we elkaar feedback te geven?

  • Hoe gaan we om met moeilijk verstaanbaar gedrag en onvolledige informatie?

Allemaal vragen die gaan over uw afdeling of team. Wilt u de samenwerking en communicatie een boost geven, bespreekbaar maken of het omgaan met informatie kritisch onder de loep nemen? Boek dan het Tour & Team arrangement. Onder de vakkundige leiding van een ervaren teamcoach gaat u voor en na de toertocht aan de slag met een aantal vraagstukken, uitdagingen, opdrachten en instructies.  

De opbouw van het programma is natuurlijk in onderling overleg af te stemmen. De Teamcoach neemt altijd vooraf contact met u op om specifieke wensen te bespreken. De opbrengst? Uw team heeft een leuke ochtend of middag, gaat naar huis met nieuwe inzichten én individuele rapporten van medewerkers. 

Kosten: Bij 10 deelnemers bedragen de kosten € 785,00, exclusief BTW. Per extra deelnemer is er een toeslag van € 45,00 per persoon.

Dit bedrag is all-in. Natuurlijk is maatwerk mogelijk. Een lunch of barbecue toevoegen aan de Tour & Team sessie? Kan!

Team & Tour is bij uitstek geschikt in de voorweek en wordt meestal op maandag en dinsdag geboekt. Dan is uw team nog fris en zijn de meeste mensen beschikbaar. In tegenstelling tot sportieve sessies vergt de Tour & Team sessie weinig fysieke inspanning. Handig, want zo kan meestal het hele team meedoen!