Solexverhuur

Wie herinnert ‘m niet, de Solex! De vernuftige fiets met hulpmotor was razend populair in de jaren zestig van de vorige eeuw. Daarna werd het slimme brommertje massaal afgedankt door zijn eigenaren. Gelukkig zijn er tientallen Solexen gered van de slopershamer. En die zijn nu te huur voor het maken van een toertocht. Waar? Bij Solexverhuur Woudenberg! Hét adres waar u ook op hypermoderne e-choppers kunt rijden.

Uw tour begint met de instructie. Voor onderweg krijgt u een drankje en versnapering mee. Dit is bij de prijs inbegrepen, net als een volle tank benzine en een duidelijke routebeschrijving. Om met onze Solexen en e-choppers te rijden dient u minimaal 18 jaar te zijn.

Vanaf de thuisbasis van Solexverhuur Woudenberg - aan de Zeisterweg 53 - bent u al helemaal ‘buiten’. U krijgt eerst een korte instructie en vervolgens gaat u op pad met één van de prachtige routes bij de hand. Die brengen u naar de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt richting Doorn en Langbroek rijden met zijn karakteristieke buitens. Of kennismaken met de prachtige agrarische gebieden rond Woudenberg en Scherpenzeel. Als u één van de plusarrangementen boekt, wordt uw ‘tour’ nog leuker!

Handig: Solexverhuur Woudenberg heeft natuurlijk een hulpservice bij pech onderweg. Maar die hoeft gelukkig niet vaak op pad, want we onderhouden alle Solexen, e-choppers en e-kickbikes met zorg in onze eigen werkplaats.

Lees voor u boekt ook onze algemene voorwaarden.

1. Tour & Barbecue

Eerst verkent u de landelijke omgeving, bij terugkeer staat er een heerlijke barbecue voor u klaar. Verzorgd door een vakslager die weet wat lekker is... Klik hier voor meer info! Vanaf 8 personen.

€ 69,50 p.p, uitgebreid € 74,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 5 uur


2. Tour & Weistaar

Eerst een uur op de Solex, e-chopper of e-kickbike, dan een 1,5 uur durend verwenarrangement bij partyboerderij De Weistaar met twee drankjes naar keuze en een keur aan mini-lekkernijen: carpaccio, meloen met ham, broodjes zalm, harde worst... Plus een plateau met warme hapjes zoals bitterballen, mini-loempia's, gehaktballetjes en stukjes kip! Aansluitend rijdt u nog een uurtje op de Solex, e-chopper of e-kickbike.

€ 55,00 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur


3. Tour & Picknick

Bij vertrek krijgt u niet alleen een mooie route mee, maar ook een gevulde picknickmand met per persoon een pistoletje belegd, bruine bol belegd, fruit en jus d'orange. Natuurlijk vertellen we waar de beste picnickplek is.

€ 47,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 3 uur


4. Tour & Lunch

Eerst lekker touren op de Solex, e-chopper of e-kickbike, dan aanschuiven in onze ontvangstruimte voor een feestelijk aangeklede lunch. Als dat geen verwennerij is! Klik hier voor meer info. 

€ 52,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur


5. Tour & Team

Teambuilding op Solex, e-chopper of e-kickbike. Onder leiding van een professionele, ervaren trainer gaat u aan de slag om de teamrollen (Belbin) in beeld te krijgen. Om vervolgens in groepen van ongeveer vijf personen via diverse opdrachten de onderlinge samenwerking te verbeteren. Natuurlijk is een tourrit (met opdrachten) onderdeel van het arrangement. Business & Pleasure! Klik hier


6. Tour & High Tea

Eerst een gezellige tour met de Solex, e-chopper of e-kickbike, dan uitgebreid High Tea-en bij de Weistaar of een theeschenkerij in Woudenberg. Ook leuk voor families!

€ 58,50 p.p | Tijdsduur: ongeveer 5 uur 


7. Tour & Pannenkoek

Lekker e-chopperen of e-kickbiken en onderweg bij Klein Zwitserland in Driebergen aanschuiven voor een heerlijk belegde pannenkoek! Dat is ons Tour & Pannenkoek arrangement. De kosten? 48,50 euro per persoon en dit is inclusief tourrit, pannenkoek met 2 ingrediënten naar keuze en een glaasje wijn, bier of fris. Wilt u dit arrangement op de Solex doen? Dan rijdt u na afloop van de tour met eigen vervoer naar Driebergen (7 km).

€ 48,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur


8. Tour, Borrel & Bite

Een mooie rit op de Solex, e-chopper of e-kickbike en na afloop napraten met een hapje en drankje: dat is ons Tour, Borrel & Bite arrangement. Voor de 2,5 à 3 uur durende rit krijgt u koffie en thee met onze beroemde boerencake. Na terugkeer staat er een rijkgevulde kaasplank klaar vol harde en zachte kazen, gedroogde worst, stokbrood met kruidenboter, noten en fruit. Alle deelnemers krijgen twee consumpties: keuze uit bier, wijn of een glaasje fris of vruchtensap.

€ 52,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 4 uur. 


9. Tour & Chinees

Eerst frisse lucht opsnuiven in de bossen en weiden van Midden-Nederland en na afloop genieten van een royaal Chinees-Indisch buffet. Voorgerechtjes, hoofdgerechten, drankjes en ijs toe: dat wordt heerlijk genieten. Klik hier voor meer info! Vanaf 15 personen.

€ 69,50 p.p. | Tijdsduur: ongeveer 5 uur


Direct een boekingsverzoek mailen? 

Klik hier